ET BUREAU SOM ALLE DE ANDRE. BARE DYGTIGERE.

Vi hjælper ambitiøse virksomheder i alle størrelser og brancher med at få så meget forretning ud af deres marketingbudget som overhovedet muligt. Og det lykkes ofte.

AMBITIØSE VIRKSOMHEDERS BEDSTE VEN

Mød Thomas & Mads

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Hvem er vi?

Det er egentlig nemmere, at forklare over en kop kaffe, men...

For at gøre en lang historie kort: Lead Company er et marketingbureau med kontor i Randers og er stiftet af Thomas og Mads, som er et bare garvede rotter indenfor marketing og digital forretningsudvikling. Det er der mange virksomheder, der nyder godt af, og vi kan naturligvis også hjælpe dig.

Det er alt sammen fint nok, men...

HVAD SIGER KUNDERNE?

"Vi har aldrig fået så mange salgsklare leads som vi får efter vi har hevet Lead Company ind til at styre vores marketing. Der er satme skrald på, for at sige det ligeud."
KASPER BILDE
Salgsdirektør - Gardin Lis A/S
"Vi har rigtig godt fat lokalt, men vi er også ambitiøse og ville have flere kunder fra resten af det midtjyske. Det har vi fået efter Lead Company har taget styringen på vores markedsføring."
Steffen SØRENSEN
Direktør - Romalt Maskinstation
"Vi havde behov for den store pakke med både website, strategi og daglig marketingdrift. Det kunne vi få ét sted og det betyder at det hele hænger sammen, og det ses på den gode performance."
CASPER BACH
CEO - Hertz

HVAD KAN I FORVENTE AF OS SOM JERES BUREAU?

I skal være klar til at hoppe med på et samarbejdstog, hvor vi ikke bare drifter, men også kaster med ideer som en flok ninjaer med knive, og hvor vi hellere vil have en vild rutschebanetur end at sidde fast i kedelig hverdagsdrift!

VI TAGER STYRING

I skal kunne forvente og kræve en høj grad af ejerskab og proaktivitet, og kunne 100% overdrage ansvar og opgaver med ro i maven.

VI ER FLEKSIBLE

I skal kunne komme med hasteopgaver, kampagner og nye idéer, og opleve kort responstid og hurtig eksekvering fra os.

VI TÆNKER LANGSIGTET

I skal kunne forvente et samarbejde, hvor der tænkes langsigtet og der tænkes i udvikling og skalering fremfor regulær drift.