ET BUREAU SOM ALLE DE ANDRE. BARE DYGTIGERE.

Vi hjælper ambitiøse virksomheder i alle størrelser og brancher med at få så meget forretning ud af deres marketingbudget som overhovedet muligt. Og det lykkes ofte.

UDVALGTE KUNDER

Det er ikke kun vores mødre, der synes vi er dygtige

Marketingbureau i randers

Lad os hjælpe din virksomhed med at sætte strøm til jeres markedsføring og sætte salgsrekorder.

DET ER EGENTLIG NEMMERE, AT FORKLARE OVER EN KOP KAFFE, MEN...

For at gøre en lang historie kort: Lead Company er et marketingbureau med kontor i Randers og er stiftet af Thomas og Mads, som er et bare garvede rotter indenfor marketing og digital forretningsudvikling. Det er der mange virksomheder, der nyder godt af, og vi kan naturligvis også hjælpe dig.

SØGER DU ET KVALITETSBEVIDST BYGGEFIRMA TIL DIN OPGAVE?

Byggefirma med faglig stolthed

Vi besidder solid erfaring inden for tømrerbranchen, og servicerer private og erhverv med byggeri og rådgivning, samt planlægning.

Alle former for byggeopgaver

Vi udfører alle former for små og større tømrer- og snedkeropgaver. Renovering, nybyggeri og ombygninger er blot få af vores kompetencer.

Vi servicerer private og erhverv

Vi bygger ikke kun private boliger, men også større lagerbygninger, produktionshaller og industrielle bygninger for store og små virksomheder.

Det er alt sammen fint nok, men...

HVAD SIGER KUNDERNE?

"Vi har aldrig fået så mange salgsklare leads som vi får efter vi har hevet Lead Company ind til at styre vores marketing. Der er satme skrald på, for at sige det ligeud."
KASPER BILDE
Salgsdirektør - Gardin Lis A/S
"Vi har rigtig godt fat lokalt, men vi er også ambitiøse og ville have flere kunder fra resten af det midtjyske. Det har vi fået efter Lead Company har taget styringen på vores markedsføring."
Steffen SØRENSEN
Direktør - Romalt Maskinstation
"Vi havde behov for den store pakke med både website, strategi og daglig marketingdrift. Det kunne vi få ét sted og det betyder at det hele hænger sammen, og det ses på den gode performance."
CASPER BACH
CEO - Hertz

MARKETINGBUREAU I RANDERS

Et ambitiøst marketingbureau i Randers, der ved hvordan man veksler marketingkroner til nye kunder.

Få sat strøm til din forretning i samarbejde med os, hvor vi tryllebinder dine marketingkroner og får dem til at udføre magi! Vi er eksperter i at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at sparke liv i deres brands og sætte salgsrekorder.

Lead Company er et marketingbureau i Randers med et team af dygtige, erfarne specialister, der ved præcis hvordan man skaber brancheførende resultater. Med os som marketingpartner får du altid en fast seniorkonsulent tilknyttet din virksomhed, så du har en digital rådgiver der kender din forretning, dine ambitioner og dine drømme.

Der er en grund til at vi kalder os det førende marketingbureau i Randers. Vi har gjort det til et af vores specialer at vækste lokale virksomheder digitalt og har allerede hjulpet et hav af randrusianske kunder med at skabe branchevindende resultater – bl.a. Gardin Lis, Romalt Maskinstation, El Recycling, John Drejer, William Skilte, Guldsmed Bræmer-Jensen, Dokupartner, Bilhuset Haldrup, Proludic Danmark, AutoC, Dahlitech, Randers Golf Klub og mange, mange flere!

Men uanset hvor du befinder dig i landet og hvor du gerne vil have mere forretning fra, så kan vi hjælpe dig. Vi er ikke kun et marketingbureau for Randers virksomheder, men har også masser af kunder i resten af Danmark, heriblandt Hertz Danmark og Tinsoldat.dk.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Lad os tage en uforpligtende snak om din forretning og ønsker