ROMALT MASKINSTATION

Ambitiøs lokal kloakmester og entreprenør suger rekordmange nye privat- og erhvervskunder fra hele regionen gennem et knivskarpt skræddersyet marketing samarbejde.
+ 0

leads pr. måned

Nye kunder fra både privat og erhverv

+ 0

søgeord i toppen

Topplaceringer på de allervigtigste søgeord

0 %

stigning i kunder

En lead-maskine der overgår alle forventninger

0 %

glad kunde

Gode resultater giver glade og tilfredse kunder

Hvad siger kunden?

“Vi har rigtig godt fat lokalt, men vi er også ambitiøse og ville have flere kunder fra resten af det midtjyske. Det har vi fået efter Lead Company har taget styringen på vores markedsføring.”

Steffen Sørensen
Ejer – Romalt Maskinstation

Hvad hjælper vi Romalt Maskinstation med?

Hos Lead Company arbejder vi tæt sammen med Steffen, Line og resten af Romalt Maskinstation for at sikre, at deres service når ud til både private og erhvervskunder i hele regionen.

Vi fokuserer på at skabe en stærk tilstedeværelse gennem en omfattende digital strategi. Fra slamsugning og kloakservice til entreprenørarbejde, hjælper vi med at generere kvalitetsleads via målrettet Google Ads, social medie annoncering og en effektiv SEO-strategi.

Ved at drifte og udvikle disse kanaler skræddersyet til deres behov, sikrer vi, at Romalt Maskinstation når ud til potentielle kunder, og øger deres synlighed og tiltrækning af potentielle kunder.

Sådan har vi hjulpet William Skilte

Vi har fundet en stærk partner til at styre vores markedsføring, som har betydet at vi kan frigive interne ressourcer til optimering og drift af vores forretning.

hertz danmark minilease

Trods et stærkt Hertz brand, havde de brug for at få gentænkt deres marketing tilgang og få lagt en ny køreklar strategi, samt designet et særskilt website kun dedikeret til Hertz Minilease.

Sådan fik energy nordic en leadmotor

Hos Energy Nordic mener de, at det er tid til ny energi – derfor havde de brug for et marketingbureau, der kunne omstille sig hurtigt og begå sig i en kompleks branche.

Hvad var formlen på successen?

Sådan hjalp vi Romalt Maskinstation med at suge rekordmange nye kunder inden for både det private og erhverv.

01

Nyt website der suger massevis af nye kunder

Design og udviling af et helt nyt, website med fokus på at præsentere den lokale forankring og historie, samt sikre et strømlinet setup til at gøre besøgende til kunder.

02

Laserpræcis, afgrænset lokal marketing

Ved at fokusere meget præcist på bestemte lokale områder med skræddersyede annoncer lykkes det os at gøre knap hver tredje søgning inden for kloakservice til et lead.

03

Digital marketing på tværs af medier

Den bedste performance (og de laveste leadpriser) kom, da vi fik skabt en klar sammenhæng mellem SEO og annoncer, og fik de to medier til at understøtte hinanden.

Hvad blev resultatet?

I samarbejde med Steffen og co. præsterede vi at indhente over 500 leads for Romalt Maskinstation inden for et halvt år via en kombination af Google Ads og SEO, og ikke mindst gennem et tæt samarbejde.

Det er markant over deres ambitiøse salgsbudget, og Romalt Maskinstation har heldigvis også været mere end almindelige skarpe på at gøre de fleste leads til nye kunder.

Vi har ikke blot leveret resultater, men er den dag i dag stadig deres pålidelige marketingpartner og digitale rådgiver, og håndterer al drift og udvikling af deres markedsføring.

Bliv kontakt?

Lad os hjælpe din virksomhed med at sætte strøm til jeres forretning

HAR DU SPØRGSMÅL?

Lad os tage en uforpligtende snak om din forretning og ønsker