William Skilte

Vi har fundet en stærk partner til at styre vores markedsføring, som har betydet at vi kan frigive interne ressourcer til optimering og drift af vores forretning.
+ 0

nye leads

Flere salgsklare leads end nogensinde før

0 %

over budget

Leadgenerering der smadrer alle salgsbudgetter

0 %

lavere leadpris

En rekordlav gennemsnitlig pris pr. ny henvendelse

0 %

glad kunde

Gode resultater giver glade og tilfredse kunder

Hvad siger kunden?

“Efter Lead Company har taget styringen på vores markedsføring, har vi ikke manglet leads. Faktisk har vi i perioder fået for mange ind – en sand fornøjelse.

Vi har fundet en stærk partner til at styre vores markedsføring, som har betydet at vi kan frigive interne ressourcer til optimering og drift af vores forretning.

Vi er hos William Skilte yderst tilfredse med de kompetente folk hos Lead Company og de får vores varmeste anbefalinger”

Jeppe Arbjerg, Direktør og indehaver – William Skilte

Hvad hjælper vi William Skilte med?William Skilte er et traditionsrigt familiefirma i Randers, som har produceret skilte siden 1947. For dem var det afgørende at samarbejde med et lokalt marketingbureau, der kunne være tæt på forretningen og tage styringen.

Hos Lead Company arbejder vi tæt sammen med Jeppe fra William Skilte for konstant at sikre, at deres services når de rette målgrupper – både private og erhvervskunder.

Vi har sikret en stærk online tilstedeværelse på tværs af digitale kanaler, der genererer værdifulde leads gennem målrettede Google Ads, effektiv social media annoncering og et solidt SEO framework.

Gennem et tæt og kontinuerligt samarbejde sikrer vi, at William Skilte når ud til potentielle kunder og øger deres digitale synlighed markant.

Sådan har vi hjulpet Gardin lis

Gardin Lis havde en klar ambition om at øge antallet af leads til deres gardinbus og havde lagt et ambitiøst salgsbudget for deres markedsføring.

hertz danmark

Trods et stærkt Hertz brand, havde de brug for at få gentænkt deres marketing tilgang og få lagt en ny køreklar strategi, samt designet et særskilt website kun dedikeret til Hertz Minilease.

Energy Nordic

Hos Energy Nordic mener de, at det er tid til ny energi – derfor havde de brug for et marketingbureau, der kunne omstille sig hurtigt og begå sig i en kompleks branche.

Det er vi lykkes med

+1.200 stærke leads

- Flere gode leads end nogensinde før.

Tæt samarbejde

- Vi tager styringen og sikrer resultater.

Tæt på forretningen

- Vi sikrer leads de steder det giver mening for William Skilte

Bliv kontakt?

Lad os hjælpe din virksomhed med at sætte strøm til jeres forretning

HAR DU SPØRGSMÅL?

Lad os tage en uforpligtende snak om din forretning og ønsker